Uefa youth league: Sogndal – Honka

Dommar: Besfort Kasumi
Assistentdommar: Edmond Zeqiru
Assistentdommar: Fatmir Sekiraqa
4.dommar: Marius Hansen Grøtta.

Sogndal sin startsellver:
Håvard Hetle,Adrian Solberg,Kasper Bordvik,Elias Mittet,Mikkel Erlandsen,Sivert Mannsverk,Mathias Sundberg,Anders Johannessen Nord,Eirik Stokkenes,Eivind Helgesen,Vegard Halset.
Benk: 
Jonas Torvanger,Gøran Njøs,Per Michael Legria Thune,Johan Johannessen Bakke,Iver Skorve,William Rakkenes.

Honka sin startsellver:
Roope Paunio,Idrissa Camara,Robbie Azodo,Anton Tuominen,Ville Koski,Rasmus Viitanen,Doni Arifi,Roope Pyyskanen,Matias Viitanen,Pauli Katjjamaki,Martin Salin.
Benk: 
Jasper Samooja,Max Silvonen,Haruka Doyu,Aleksi Jannes,hannes Woivalinn,Miska Hirvonen.

Så er me i gang med denne historiske kampen på Fosshaugane Campus.Sogndal med avspark.Frispark til Sogndal høgt oppe på Honka sin banehalvdel. Blir mittet som tek det men den går i muren.Corner til Honka blir heada ut av Mannsverk.

Nord prøver skuddet i det Roope Paunio står langt ute frå buret,skuddet går til side for mål. Det er heimelaget som har mest ball her i startsminuttane av kampen. Krossen roper til Eivind  Helgesen prøv deg: Så Eivind prøver å curle ballen inn i lengste men den dupper ikkje tidleg nok så det blir utspel frå Honka sin sisteskanse.

Corner til heimelaget men det ender opp i frispark til Paunio. Litt ut av det blå så er det Honka som tek føringen her når Martin Salin får stå heilt aleine å breiside ballen i mål. Stillinga er no 0-1. Men det var ikkje lenge Honka var i lykkerus når Sogndal svarar på tiltale med ein gang ved Mathias Sundberg som legg ballen til rette frå ca 5m og dunka ballen i mål. Stillinga er no 1-1. Der sitter den på ny bak Paunio når mannsverk får ballen til Anders Nord som setter 2-1 i buret til Honka.

Laga går til pause ved stillingen 2-1 til Sogndal. Scoring ved Mathias Sundberg og Anders Johannessen Nord. Mens Martin Salin scora for Honka.

Andreomgang:
Honka med avspark i denne omgangen. Så er me i gang med ny spennande 45 minutter med fotball.Trippel sjanse for Sogndal og redning på strek for Honka. Frispark til bortelaget i det Halset riv i venda ein Honka spelar. Dei tar det kjapt men blir ingen farligheter ut av det.

Mannsverk dreg seg innover i bana men setter skuddet på feil side av stolpen så det blir utspel frå Paunio.
Litt Hawaii inne i boksen til Sogndal, har ikkje heilt kontroll der. Men Forsvaret får til Slutt rydda unna når Honka kjem på ein overgang. Helgesen legg inn i boksen men Roope Paunio er ute å plukka det legget. Bortelaget får låne og kjenne litt på kula no.

Frispark til Honka frå ca 30m den blåser Pyyskänen til side for mål til utspel frå Hetle.
Ruller litt fram og tilbake i banespelet her no. Men heimelaget har kontroll.
Elias Mittet testa ut skotfoten frå 20m Paunio må gi ein liten retur og den er Vegard Halset våken på skyt den i mål så stillingen er no 3-1 til heimelaget. Dagens tilskodartal på Fosshaugane Campus er 799.

Mathias Sundberg får trampeklapp  når han blir bytta ut. Publikum held pusten når dommaren bles for dei trur det skal bli dømt frispark. Men Kausmi dreg opp det gule til  Pyyskänen for filming. Dommaren legg til minimum 2 minutt i tilleggstid her på Fosshaugane Campus. Der var det slutt og Sogndal vinner 3-1 over Honka.

Lurifax Support fekk følgjande videointervju: 

Lurifax Support sine samarbeidspartnere er: 

https://www.facebook.com/indresognbil/?ref=br_rs 


https://www.facebook.com/dugnadstoppen/

http://www.amfi.no/kjopesentre/amfi-sogningen/ 


https://www.gasta.no/
https://www.facebook.com/gastadesign/
Bilderesultat for joar solberg trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no/

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/
http://https://www.facebook.com/intersportsogndal/?fb_dtsg_ag=Ady09YX9OtQI2bHKBtQcFM5CcQRZ6W54IAeMQZJCu2m79w%3AAdzPOpv-y2IT4ivBmCKKD3AoqH1m1C2S2Dfm_n7j9P6oVQ


http://http://www.systrening.no/


https://www.facebook.com/Kafé-Krydder-219557774727418/ 


https://fjordklippfrisor.no/

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

eleven − six =