Uefa youth league: Sogndal – FC Sheriff.

Det er vinn eller forsvinn her på Fosshaugane Campus i kveld. Bortekampen vant FC Sheriff 2-0 over Sogndal. Står det 2-2 ved kampslutt så er det dags for straffekonk. Så dette blir nok eit drama i 4 akter. Heimelaget må vinne med 3 mål for å klare avansementet til playoff i Uefa Youth League.
Sogndal startar med desse 11 frå start: 
Håvard Hetle,Adrian Solberg,Elias Mittet,Mikkel Erlandsen,Sivert Heggheim Mannsverk,Mathias Sundberg,Anders Johannessen Nord,Eirik Stokkenes,William Furnes Rakkenes,Eirik Lereng,Eivind Helgesen.
Benken: 
Kasper Bordvik,Iver Skorve,Vegard Halset,Gøran Sælid Njøs,Filip Mardal,Per Michael Legria Thune.
FC Sheriff starta med desse 11 frå start:  
Mihail Cioban Cioban,Danila Ignatov,Andrei Conohov,Evgheni Plesco Plesco,Igon Danilov,Vladimir Covcenco,Denis Macalici,Egor Cesnocov,Valeriu Gaiu,Evghenii Ojehovschii,Nichita Picus.
Benk: 
Nichita Corneencov,Nichita Covali,Eugeniu Gliga,Alexandr Gradinar,Nichita Holodov,Artiom Ivanov,Alexei Samoilenco.
Førsteomgang: 
Det er Sogndal som skal sparke i gang denne omgangen. Publikum ropar på straffe men dommaren vinkar Sundberg opp igjen.
Bra slått corner inn i boksen men sisteskansen til Sheriff er ute å plukka den inn i klypene.
Rolig åpning på kampen det er heimelaget som har mest ball her i startsminuttane av kampen. Erlandsen legger hardt inn i boksen to Sogndalspelarar stuper inn ikkje langt i frå der at ballen ligg i nota. Sisteskansen til Sheriff får gultkort for drøying av tid.
No er det fyr her  lang ball blir slått opp på Mathias Sundberg. Han tek ned ballen og sender ballen opp i krysset i det lengste hjørnet. Stillinga er no 1-0 til heimelaget.
 Innlegg inn i boksen frå Mikkel Erlandsen som treff pannebrasken til Sivert Heggheim Mannsverk, han heada ballen i mål! Stillinga er no 2-0 til Sogndal.
Frispark til Sheriff ein innøvd variant det der. Sogndalspelarane reknar med innlegg men dei slår ballen tilbake før dei legg inn og der prøver Igon Danilov seg på brassespark men det går langt til side for mål. Corner til Sogndal blir ikkje det store ut av den.
Laga går til pause ved stillingen 2-0 til heimelaget. Stillingen er 2-2 sammenlagt.  
Andreomgang: 
Då er laga komt på bana igjen og vi gjer oss klar for ein spennande andreomgang.

Sheriff som skal sparke i gang denne omgangen. Ikkje så veldig mykje som har skjedd så langt i omgangen.  2-1 Innlegg frå kanten på bakerste som blir ein Sheriff spelar heada ballen tilbake til Evghenii Ojehovschii som setter ballen i mål frå ca fem meter.

Straffe til Sogndal:
Adrian Anhanger Solberg stiller seg opp og setter straffen i mål. Stillinga er no 3-1 til heimelaget. Sogndal pumpa mykje ball oppover i slutt minuttene av kampen. Kampen ender 3-1 for heimelaget men må sjå seg slått på bortemålsregelen. Sogndalspelarane ligg lamslåtte her utpå no.

Med det så var eventyret for Sogndal G19 laget over for denne gang.

Videolink av nokre av måla som vart scora:

 

Lurifax Support fekk følgjande kampanalyser:  
Sogndal G19 trenar Nils Tore Krosshaug:

So nær,men desverre so gikk det ikkje. Me gjer ein meget god prestasjon og alle viser seg fram frå si beste side.

Sogndal G19 kaptein Sivert Heggheim Mannsverk:
Sitte igjen med ein skuffande følelse, sjølv om me vinne 3-1. Ein meget god kamp av gutta,der me dominera i 90 minutt. Dessverre e ikkje marginane på vår side idag. Fantastisk stemning på Campus, ein opplevelse for livet❤
Sogndal G19 spelar Mathias Sundberg:
Syns vi hadde fortjent så utrulig mykje meir, alle legge ned all innsats vi har har og gjer ein utrulig bra kamp. No må vi vere deppa i dag og imorra å så reise oss å sjå tilbake på den utrolige prestasjonen våres.
Sogndal G19 spelar Eivind Helgesen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

10 + five =