Tertnes – Sogndal.

Foto:  Hordalandsfotballen Trond gausemel

Dommarar: 
Ivar Askeland                          Hoveddommar
Øyvind Nesdal Birkeland  Assistentdommar 1
Sondre Bratli Andersen   Assistentdommar 2

Tertnes starta med desse 11 frå start: 
Joachim Skønberg,Glenn Mjelde Håberg,Erling Tenden Myklebust,Christer Teigland Johansen,Ruben Garlid,Eirik Nielsen Hornnes,Edmund Alexander Chappy,Henrik Bjarte Reigstad,Andreas Bøe Snekkevik,Sebastian Brudvik,Herman Stang Stakset.
Benk: 
Tommy Gaustad,Karl-Erik Aarsheim,Frank Martin Søreide Lilledal,Jørgen Nielsen Hornnes,Desmond Crisis Chappy,Nishimwe Beltran Mvuka.

Sogndal starta med desse 11 frå start: 
Christian Kjetil Haug,Adrian Nicolai Anhanger Solberg,Jonas Tillung Fredriksen,reiss James greenidge,Tomas Olai Totland,Johan Hove,Edin Øy,Eirik Lereng,Markus Dahlen Brendsrød,Anders Johannessen Nord,Joachim Soltvedt.
Benk: 
Fartein Bøyum,Elias Mittet,Erlend Hanssen Grov,Nikolai Aas,Tobias Klepp, Mathias Sundberg.

Førsteomgang: 
Det  er eit sterkt sogndal 2 lag som har tatt turen til Åstveit Idrettspark. Dei har med seg ein del spelarar frå A-troppen.
Det er første runde etter ferien så no er det ingen kjære mor lenger no skal det kjempast om poeng igjen.
Det var spelt 13 min av kampen så var Tertnes spelar  Erling Tenden Myklebust uheldig og sendte ballen inn i sitt eige bur, ballen gjekk i ein boge over keeper og i i mål og så har vi fått det første målet 0-1 til bortelaget.
Dommaren har lagt seg på ei høgt nivå når det gjeld kva som skal blåsast på og kva som skal vinke spelet vidare til stor frustrasjon frå spelarane.  Det er ein gjeng Sogndals supporterar som har tatt turen til Tertnes i dag frå sogndal nokon kom til vanns eller via landevegen.
tertnes spelar Herman Stang Stakset kjem seg fri og banka inn utligningen bak ein utspelt Christian Kjetil haug var trøkk i det skuddet.
Så var vi like langt her i målprotokollen 1-1.

Vi kan også ta med at Hordalandsfotballen,Hallo Sogn,Lurifax Support,Fotballnerd var tilstades på kampen så ingen grunn til å klage på media dekning denne kampen 🙂  

Laga gjekk til pause ved stillinga 1-1.

Andreomgang:
Mykje den samme starten som i førsteomgang mange duellar og trøkk i spelet.
Johan Hove snappar ballen med seg og sender av stad ein stikkar til Soltevdt som spelar vegg med Brændsrød som sender Soltvedt igjennom han gjer ingen feil og sett ballen kontant inn i mål. 1-2 til bortelaget.
Eirik Lereng sender ballen opp på Soltvedt som muligens står i offside eit lite sekund tertnes spelarane markerar for offside men linjedommaren vinkar ikkje med flagget og pang så har vi 1-3 til bortelaget.
Soltvedt sender ballen inn mellom forsvaret og Edin Øy kjem på overlapp og han chippa ballen inn i mål 1-4 til bortelaget.
Soltvedt norterar seg for eit hatrick av den fine sorten på mål nummer 3 frå langt hald fyra han av kanona og pang så sitt ballen inn i målet til Tertnes på ny.  Stillinga er no 1-5 til Sogndal 2.
Mathias Sundberg er sterk i duellen og kjem seg fri han legg ein 45 graders passning ut til Erlend Hanssen Grov som sett ballen inn i mål. Stillinga er no 1-6 til bortelaget.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Solid prestasjon, tertnes gjør det vanskelig for oss i 60 min men så lenge vi opprettholdt tempoet så sprakk de opp etterhvert.
Fortjent seier.

SPONSORAR LURIFAX SUPPORT:

http://fjordklippfrisor.no/CMS/Default.aspx

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/

https://www.facebook.com/intersportsogndal/

http://www.systrening.no/

Bilderesultat for joars trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 × four =