Telenorcupen Kvartfinale: Odd G19 – Sogndal G19

Dommarar: 
Hoveddommar: Herman Leiulfsrud Aas
Assistentdommar 1: Zeynel Alp Aras
Assistentdommar 2 Georg Bårdsen.

Odd G19 sin tropp: 
Ajai Sureshkumar,Eirik Asante Gayi,Ola Dalene,Martin Hagen,Eivind Frøhaug Wilumsen,Filip Møller Delaveris,Markus Holte Sjøstrøm,Sander Barstad Bergan,Pål Trygve Bakke,Kevin Egell-Johnsen,Jesper Romsdalen,Bjørn Mæland,Sondre Aarestad Larsen,Vahidullah Amarkhel,Stian Rosland,Marius Bustgaard Larsen.

Sogndal G19 starta med desse 11 frå start: 
Kristian Bergheim Rutlin,Adrian Nicolai Anhanger Solberg,Jonas Tillung Fredriksen,Eirik Lereng,Elias Mittet,Eivind Helgesen,Mikkel Raunehaug Erlandsen,Eirik Stokkenes,Akor Jerome Adams,Anders Johannessen Nord,Mathias Sundberg.
Benk: 
Fartein Bøyum,Tobias Stølsvik Klepp.Adam Khamurzaeyr,Johan Svedal Flo,Nikolai Aas.

Førsteomgang: 
Så var vi gang med kvartfinalen mellom Odd G19 og Sogndal G19.
Heimelaget med avspark.
Corner til Odd den er bra slått men Sogndal får klarert ballen ut.
Skudd frå ein Odd spelar men skuddet går like over.
Heimelaget pumpet mykje ball oppover. Lereng får seg ein trøkk ligger nede og må ha litt behandling men er oppe og går igjen no.
Odd fører ball bortelaget ligg kompakt på sin eigen banehalvdel. Det er jamnt og tett. Akor prøver seg men blir blokkert. 
Corner til heimelaget. Ikkje det store ut av den. Corner til bortelaget. Ikkje det store ut av det. Ruller fram og tilbake. Angrep på keeper dommaren bles frispark til bortelaget. Akor skyter keeper redder. Corner men det blir slått rett inn i klypene til Rutlin. 
Innlegg frå kant ein Odd spelar får pannebrasken på den men headinga blir for svak. Lang ball blir slått opp men Rutlin er ute å plukka.
Hardt innlegg blir slått inn frå kant men ballen reiser forbi alt og alle til utspark frå Rutlin. Lereng i løpsduell men Lereng kjem seg inn foran og dommaren bles frispark til bortelaget.

Corner til Sogndal. Anders Nord får stå heilt aleine på bakarste tek ballen ned på kassen snubler litt i avsluttningsøyeblikket så det går eit lite sukk igjennom dei Sogndalsupporterane som har tatt turen til Skagerak Arena, Men Nord er heilt rolig når han sett  ballen i mål på bakerste.  Stillinga er no 0-1 til bortelaget.
Var ikkje lenge Sogndal G19 hadde leiinga. eit innlegg blir slått inn frå kant og Marius Larsen sniker seg inn på bakerste stiger til værs og stanga ballen inn i mål.

Laga går i garderoben ved stillinga 2-2 til pause.

Heimelaget er nære på å score 2-1 heilt i startsminuttane av 2.omgang.
Ein Odd spelar skyt men Rutlin ligger der og får slått ballen vekk. Skudd like over frå spiss vinkel.
Akor blir tredt igjennom, keeper kjem ut men Akor runda han og sett ballen inn i det åpne buret frå spiss vinkel. Stillinga er no 1-2.
Corner til bortelaget. Det er bra slått inn på bakre det enda opp i ny corner.

Nord blir sandwich av 2 Odd spelarar.
Frispark frå ca 25m til bortelaget. Det blir slått inn i boksen Akor heada men den går like til side for mål.

Rutlin redda først men Markus Holte Sjøstrøm pirka inn returen. Så var vi likt i målprotokollen  2-2. Helgesen slår ballen inn på bakre Sundberg heng i lufta  på bakerste for å heada den i mål men keeper er der å plukka.

Anders Nord med lekker detalj når han kjem seg fri prøver å blåse skuddet i mål men det går like over. Frispark til bortelaget. Men det går rett i klypene til sisteskansen til heimelaget.
Innlegg frå kant ein Odd spelar får pannebrasken på den men headinga går til side for mål. Fredriksen skyt men sisteskansen til heimelaget redder. Inne i det 90 minuttet og stillinga er 2-2 der bles dommaren av og vi gjer oss klare for ekstraomgangar 2*5 minutter.
Straffesparkkonkurranse Sogndal G19 vinner den og er klare for semifinale. Etter endt straffekonkkurranse så var stillinga 6-7.
Sogndal G19 må  no vente i spenning for å sjå kven  dei skal møte i semifinalen.
Desse tok straffar for Sogndal G19: 
Jonas Tillung Fredriksen,Elias Mittet,Tobias Stølsvik Klepp,Adrian Nicolai Anhanger Solberg,Akor Jerome Adams.

Desse laga kan Sogndal G19 møte i semifinalen: 
Rosenborg,Lillestrøm er allerede vidare. Den siste kvartfinalen blir spelt i dag Molde-Viking. Så blir det spennande å sjå kven som går vidare der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

20 − three =