Referat Syril – Florø 2.

Dommar: Jakob Sande Søgnen
Assistentdommar 1: Andreas Ytredal Akse
Assistentdommar 2: Raymond Mjømen.

Syril starta med desse 11 frå start: 
Anders Magnus Elde Walaker,Tom-Rune Sæle,Ole Morten Kvam,Eirik Husabø,Magnus Risnes Wolff,Morten Mangerøy Helland,Stian Sælid Njøs,Olav Henjum,Anders Lunde Hjeltnes,André Thorsnes Talle.
Benken: 
Gard Grinde,Adrian Husabø Thue,Steinar Henjum,Aleksander Langeteig,Simen Ylvisåker von Porat,Alexander Saltnes Slinde,Helge Gjerde Eggum.

Florø 2 starta med desse 11 frå start:
Tord Solvåg,Anders Ulvik Fleten,Thomas Hallstensen,Hans Hansen,Leander-Nikolai Jacobsen Høyvik,Andreas Lefdalshjelle,Mads Mortensen,Brage Naustdal,Leander Nordal,Oscar André Fanøy Nordal,Andreas Husevåg Hereid.
Benken: 
Mengasha Abel Aregay,Oskar Gjervik,Kristoffer Stavang Magnussen,Pravin Parameswaran

Det er siste kampen i vårsesongen her på Syril Stadion. I dag så er det to lag som er i poengnød så med andre ord så kan det bli ein thriller av ein kamp.
Før dagens kamp så ligg Syril på sisteplass med 6p mens Florø 2 ligg på plassen over med 7p.

Førsteomgang:
Syril som skal sparke i gang oppgjeret her i dag, så er vi i gang.
Stian Sælid Njøs er litt før tøff i ryggen på Mads Solheim Mortensen så det blir frispark.
Ein lang ball blir slått inn på bakre og der er Olav heilt umarkert når han skyter ballen i mål på halv volley. Stillinga er no 1-0 til heimelaget.
Corner til Syril den går over alt og alle til utspel frå Trond Hansen Solvåg.
Nok ein gang smeller det bak sisteskansen til Bortelaget denne gangen så er det André Thorsnes Talle som putta for Syril stillinga er no 2-0.
Frispark til Florø 2 men det går rett i muren til innkast for bortelaget. Morten Helland kommer i full firsprang men han kjem litt seint inn i taklinga så det blir frispark til bortelaget.
Thomas Halstensen heada ballen i mål etter corner. Stillinga er no 2-1.
Publikum roper på Offside på Anders Ulvik Fleten men Assistentdommaren vinka ikkje med flagget, så Fleten prøver å tre skuddet inn på lengste men det stryker stolpen til utspel frå Walaker.
Olav Henjum slår eit innlegg inn på bakre der er André Thorsnes Talle men klarar ikkje å putte  ballen på mål så det forsøket går til sides for mål.
Florø 2 har heva seg betrakteleg her ut frå spel og sjansar no heimelaget heng litt i taua her no Men det står endå 2-1.
Leander-nikolai Jacobsen Høyvik tråkler med seg ballen men får til slutt eit frispark, det blir slått inn i boksen men ingen Florø 2 spelarar er på den så det blir utspark frå Walaker.
Stian Sælid Njøs riv og slit i Andreas Husevåg Hæreid så det blir frispark men ikkje det store ut av den.

Andreas Husevåg Hereid får ballen perfekt ut på kanten dreg seg innover i boksen prøver å tre skuddet inn på lengste men Walaker varter fram ein meget god redning.

Corner til Syril den er bra slått inn på bakre Kaptein Ole Morten Kvam henger i lufta, ballen treff pannebrasken til kapteinen som headda ballen i mål. Stillinga er no 3-1.

Laga går til pause ved stillinga 3-1 til heimelaget.

Der åpna himmelen seg og publikum spring som høns under taket fela kakling. Der var sola oppe igjen og publikum strømmer til igjen på stadion.

Andreomgang:
Då er laga på veg inn igjen og dei gjer seg klare for å tevla i nye 45.
André Thorsnes Talle tråkler seg gjennom heile forsvarsrekka til Florø 2 og Talle setter ballen i nota. Stillinga er no 4-1.
Syril toget dundra på her når Anders Hjeltnes Lunde kjem aleine med Solvåg og han setter ballen kaldt inn i nota. stillinga er no 5-1.
Thorsnes Talle parkerer forsvaret til Florø 2 og prøver skuddet Solvåg er på skuddet men det sniker seg inn i målet. Stillinga er no 6-1 til heimelaget.
6-2  ukjent målscorar heada ballen kontant i mål umarkert på bakre.
Anders Hjeltnes Lunde kjem seg fri på kanten legg inn ein markrypar inn i boksen og den heimvendte son Stian Sælid Njøs kjem i hundre å setter ballen kontant inn i nota. Stillinga er no 7-2.
Andre Thorsnes Talle fosser inn i boksen legger perfekt ut til Helge Gjerde Eggum som har litt ryggsekk i det han skal sette ballen i nota så skuddet setter han over mål.
Ein lang ball blir slått over til nummer 18 på Florø 2 som er på løp inn i boksen men Syril Kaptein Ole Morten Kvam kjem seg inn foran og chester ballen kontrollert inn til Walaker.
Frispark til Florø 2 det blir slått hardt rett inn i klypene til Walaker.
Steinar Henjum prøver skuddet men det blir ikkje nok trøkk i skuddet så Solvåg har kontroll på det.
Der vart det slutt og syril vinner 7-2 over Florø 2.Bytter Syril: 
Tom Rune Sæle Ut og inn Gard Grinde
Anders Hjeltnes Lunde Ut og inn Helge Gjerde Eggum
Magnus Risnes Wolff Ut og Inn Simen Ylvisåker Von Parat
Stian Sælid Njøs Ut og Inn Adrian Husabø thue
Andrè Thorsnes Talle Ut og Inn Steinar Henjum.

Bytter Florø 2: 
Andreas Lefdalshjelle Ut og inn Oskar Gjervik
Brage Naustdal Ut og inn Pravin Parameswaran.

Lurifax Support fekk følgjande videointervju:

Lurifax Support sine samarbeidspartnere er: 

https://www.facebook.com/indresognbil/?ref=br_rs

http://www.amfi.no/kjopesentre/amfi-sogningen/ 


https://www.gasta.no/
https://www.facebook.com/gastadesign/
Bilderesultat for joar solberg trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no/

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/
http://https://www.facebook.com/intersportsogndal/?fb_dtsg_ag=Ady09YX9OtQI2bHKBtQcFM5CcQRZ6W54IAeMQZJCu2m79w%3AAdzPOpv-y2IT4ivBmCKKD3AoqH1m1C2S2Dfm_n7j9P6oVQ


http://http://www.systrening.no/


https://www.facebook.com/Kafé-Krydder-219557774727418/ 


https://fjordklippfrisor.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

9 − 7 =