Obosligaen: Åsane – Sogndal.

Dommarteam: 
HD: Jan Morten Tennøy
AD: Lasse Johannes Skogstad Patrikainen
AD: Ruben Haugland
4.dommar: Sondre Brudvik.

Åsane sin startsellver: 
Eirik Østgaard,Martin Skiftestad Ueland,Eirik Wollen Steen,Ole Didrik Blomberg,Kristoffer Bidne,Kristoffer Valsvik,Senai Eyob Hagos,Didrik Bjørnstad Fredriksen,Simen Helland Lassen,Håkon Holmefjord Lorentzen,Joakim Vatle Hammersland.
Benk: 
Thomas Hille,Jonas Eide Vågen,Sindre Austevoll,Kristoffer Stava,Henrik Udahl,Jonas Tillung Fredriksen,Emil Kalsaas.

Sogndal sin startsellver: 
Renze Jagger Fij,Tomas Olai Totland,Martin Ove Roseth,Daniel Fritz Eid,Ogbu Igoh,Axel Kryger,Sivert Heggheim Mannsverk,Andreas Hoven,Mathias Blårud,Endre Kupen,Alioune Ndour.
benk: 
Håvard Hetle,Per-Magnus Steiring,Tomas Kristoffersen,Eirik Lereng,Kristoffer Hoven,Eivind Helgesen,Sixten Dalen Jensen.

Førsteomgang: 
Sogndal som skal sparke i gang denne kampen. Mykje duellar her i startsfasen av kampen. Hagos kjem seg fri på kanten og får lagt inn i feltet, der er Hammersland men headinga går til side for mål. Kupen klemmer til og skuddet går i tverrliggeren, badou plukkar opp returen og prøver skuddet men vinkelen blir litt for spiss så skuddet går midt på Østgaard. Der sitter den for bortelaget,Corner som blir slått inn på bakerste der kjem Endre kupen som sklir ballen i mål.
Åsane har mykje ball no og prøver å finne åpninger i sogndal forsvaret. Nære 0-2 for bortelaget der Hoven tester ut Østgaard som vartar fram eit tigersprang i det ballen er på veg inn i krysset får han slått ballen over kryssvinkelen. Blir corner men vart ikke det store ut av den.

Kristoffer Valsvik klemmer til,skuddet går via en sogndalspelar så det blir corner den er bra slått inn på bakre Wollen steen får heada den inn igjen i feltet, Senai Hagos styrer ballen i mål med hælen.
Med det så er me likt i målprotokollen 1-1.
Åsane prøver å kjøre kontra men den blir stoppa, ender opp i eit frispark men det blir ingen farligheter ut av den. Heimelaget prøver seg på å spela vegg, men forsvaret til Sogndal er med på notene. Ein lang ball blir slått inn i bakrom, ut kommer fij som bommer på ball og dreg med seg Hammersland i samme slengen. Ballen enda til slutt opp i føtna til Hagos som prøver å skyte ballen inn i det åpne buret men det blir blokkert av Igoh Ogbu.

Der går laga til pause ved stillingen 1-1. 

Andreomgang: 
Åsane som skal sparke i gang denne omgangen.
Roseth må ha litt behandling etter at han fekk ein liten smell mot Blomberg i ein duell. Corner til bortelaget,Kristoffersen som skal svinge den inn i boksen den er bra slått og Badou stiger til værs å stanga bortelaget opp i føringen 1-2. Corner til sogndal men blir ingenting ut av den. Gjekk ikke mange minuttene før Østgaard må på ny plukke ut ballen frå nota. Mannsverk slår ein langpassning inn til Daniel Eid som avslutter på volley og setter ballen kontant inn i målet, stillingen er no 1-3.
Lufta har gått litt ut av heimelaget no når Østgaard må på ny plukke ballen ut av nota. Andreas hoven kjem aleine med sisteskansen til heimelaget, han gjer ingen feil å smeller ballen i mål frå 14m. Stillingen er no 1-4 til bortelaget.
Der var det slutt og Sogndal vinner 4-1 over Åsane på bortebane.

Lurifax Support fekk følgjande videointervju: