Obos-ligaen: Sogndal – Start.

Dommar Steinar Hauge
Assistentdommar Tom Kenneth Sandvold
Assistentdommar Imran tariq
4.dommar: Jonny Skjerven.

Sogndal starta dagens kamp med desse 11:
Mathias Dyngeland,Eivind Helgesen,Ulrik Fredriksen,Per-Magnus Steiring,Tomas Olai Totland,Sixten Jensen,Eirik Birkelund,Steffen Ernemann,Eirik Schulze,Ole Amund Sveen,Sigurd Haugen.
Benk:
Håvard Hetle,Jonas Tillung Fredriksen,Sivert Heggheim Mannsverk,Ole Martin Rindarøy,Eirik Lereng,Joachim Soltvedt,Akor Jerome Adams.

Startsellver Start:
Jonas Deumeland,Eirik Wichne,Damion Lowe,Joackim Jørgensen,Henrik Robstad,Afeez Aremu,Erlend Segberg,Kasper Skaanes,Tobias Christensen,Aron Sigurdarson,Mathias Bringaker.
Benk:
Alexander Pedersen,Espen Berger,Sander Sjøkvist,Isaac Twum,Kristjan Floki Finnbogason.

Då har laga komt i gang med oppvarmingen til kamp. Sola skin og det er godt over 20 grader her i Sogndal i dag. Så i dag så er det viktig med væskebalanse så det er utplassert bøtter med vatn langs langsidene.
Det som er kjekt for unggutten Eivind Helgesen er at han får starta i dag. Eirik Lereng er også med på benken i dag ein spennande ung spelar som er på veg opp og fram. Håvard Hetle ein ung hardtsatsande keeper  som nyst har fått utak på G16 landslaget.
Førsteomgang:
Sigurd Hauso Haugen som skal ta fyste spark på ballen her så er me i gang. Corner til Start den er bra slått inn på bakre, Joackim Jørgensen får pannebrasken på den men Dyngeland er med på notene og fanga ballen inn i klypene. Ernemann heada ballen rett i føtna til Erlend Segberg som prøver på eit oppspel men Sixten får blokkert da til innkast.
Start prøver seg på ein kontring i det Helgesen sklir så kjem dei med 3 mot 2 men sogndalsforsvaret er raskt attende for å forsvara så den kontringer rekk ut i sanden. Ikkje vå så veldig store sjansar til no halvsjansar til begge laga. Afeez Aremu fyrer av men skuddet går langt over målet til Dyngeland.
Start kjem på bølgje på bølgje her no. Ruller fram og tilbake i banespelet.
Frispark til Start høgt opp på Sogndal sin banehalvdel. Sveen får pannebrasken på den og får ballen ut til corner men blir ikkje det store ut av den.

Laga går til pause ved stillinga 0-0. Då har laga komt på bana igjen og vi gjer oss klare til nye spennande 45 minutter med gladfotball.

Andreomgang:
Så var vi gang Tobias Christensen som skal sparke i gang omgangen.
Kasper Skaanes fyra av men skuddet setter han rett i lagkamerat Christensen så det skuddet reiser ut over kortlinja til utspel frå Dyngeland.

Sveen Fossa framover med ballen i beina han blir takla, så det blir frispark til Sogndal men det går over alt og alle til utspel frå Deumeland.

Ernemann strør ein perfekt pasning til Haugen som er aleine med Deumeland der bør det stå 1-0 men skuddet går i nettveggen.
Corner til start:
Det er bra slått inn i boks steiring får rydda unna med pannebrasken.
Robstad river Totland over ende inne i boksen til Sogndal frispark til Sogndal.
Start triller ball mens Sogndal ligg å venta.

Schulze prøver å curle ballen inn i lengste men det går like til sides for mål.

Eit hardt innlegg blir slått inn i boks Per-Magnus Steiring er uheldig å heada ballen inn i sitt eige nett stillinga er no 0-1 til Start.
Soltvedt fyra av Deumeland får akkurat lanken på ballen i der den er på veg å snike seg inn på lengste. Corner til Sogndal men blir ikkje det store ut av den.
Akor dreg av ein mann blir felt og det blir frispark til Sogndal frå ca 20m. Soltvedt som skal ta det men ballen går på feil side av målet til Deumeland så det blir utspel frå sisteskansen til Start.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

10 − eight =