Obos-ligaen: Sogndal – Skeid.

Dommar: Marius Lien
Assistentdommar 1: Erlend Hareland
Assistentdommar 2: Kristian Solvang Johannessen
4.dommar: Elias Åsebø.

Sogndal starta dagens kamp med desse 11 frå start: 
Mathias Dyngeland,Per-Magnus Steiring,Stefan Zelimir Antonijevic,Martin Ove Roseth,Tomas Olai Totland,Ulrik Tillung Fredriksen,Eirik Wilberg Schulze,Sixten Dalen Jensen,Ulrik Flo,Sigurd Hauso Haugen,Ole Amund Sveen.
Benken: 
Håvard Hetle,Steffen Ernemann,Eirik Birkelund,Akor Jerome Adams,Martin Ramsland,Joachim Soltvedt,Jonas Tillung Fredriksen.

Skeid starta dagens kamp med desse 11: 
Idar Nordby Lysgård,Kim Eugen Skogrud,Tom Even Skogsrud,Ayoub Aleesami,Ahmed El Amrani,Mohammed Mahin,Hassan Mohamed Yusuf,Henning Tønsberg Andresen,Mesut Can,Johnny Per Buduson,Johannes Andres Nunez Godoy.
Benken: 
Emil Fiskvik,Mustafa Hassan Ahmad,David Tavakoli,Sander Flåte,Fredrik Tobias Berglie Mathias Dahl Abelsen,David Hickson Gyedu.

Førsteomgang: 
Laga er komt inn på bana trampeklapp frå Fosshaugane Campus som har fått sollys på seg i dag det var regntungt før i dag men no så har det lysna opp.
Sogndal som skal sparke i gang dette oppgjeret. Der var vi gang med nitti spennande minutter.
Corner til heimelaget:
Den er bra slått inn i boksen Stefan Antonijevic får pannebrasken på den men headinga går over mål.
Heimelaget er litt på tur i det bakerste leddet, når Mesut Can kan heada mot det åpne målet men Dyngeland er på plass til tide og plukke den i tide.
Målsniken Sigurd Haugen snappa opp ballen og han setter ballen i mål gjennom føtna på sisteskansen til Skeid.
Frispark til Skeid den høyrer berre Mathias Dyngeland berre nettsuset av når ballen susa inn i krysset Så var vi likt her i målprotokollen Mesut Can som putta for Skeid.

Straffe til Skeid Mesut Can som skal sette den, men den blåser han høgt over målet.
Sveen fyra av men sisteskansen til Skeid får ved nød og neppe opp lanken å får slått over tverrliggaren.
Ulrik Flo kan berre breiside ballen i mål frå fem meter  etter at Haugen dreg av ein mann får ballen ut til Flo som setter skuddet på feil side av stolpen.
Frispark til Skeid det er bra slått inn på bakre men Flo får pannebrasken på den og får rydda unna.
Ulrik Flo legger inn frå kanten Sigurd Haugen er inne i boksen og lura men han blir litt sandwich mellom stopparane til bortelaget, Ayoub Aleesami får rydda unna med pannebrasken.
Frispark til Skeid det blir slått over alt og alle men Assistentdommaren er oppe med flagget for offside så det blir til utspel frå Dyngeland.

Tempoet har roa seg betrakteleg ned her på Fosshaugane Campus. Det blir frispark til Skeid men det blir ingen farlegheter ut av det går høgt over målet til Dyngeland.

Innlegg inn i skeid sin boks Sveen får pannebrasken på den men legget kjem litt kjapt på Sveen, Så den headinga går til side for mål.

Laga går til pause ved stillinga 1-1 resultat er greit ut frå spel og sjansar men Skeid burde nok ha vå i føringen visst dei ikkje hadde bomma på straffe.

Andreomgang:
Så var vi i gang med dei siste 45 minuttane av dei  90 pluss evt tilleggsminutter.
Ulrik Flo kjem aleine med keeper brauta seg framover han har Haugen til høgre men han vil prøve seg sjølv.
Straffe til Sogndal Haugen som skal ta den og setter den i mål sisteskansen til Skeid får tåa på ballen men an sniker seg inn så var Sogndal i føringen igjen 2-1.
Johannes Andres Nunez Godoy har lurt seg inn  bakom forsvarsrekka til heimelaget i det ein lang ball blir slått over forsvaret men Assistentdommaren er oppe med flagget for offside.
Totland går inn i ryggen på Johannes Andres Nunez Godoy det blir frispark til Skeid. Men det blir ikkje det store ut av det frisparket.
Sixten Dalen Jensen bryter spelet på midtbana får ballen ut til Totland som kjem seg inn  aleine i boksen med keeper som sentra ut til Sixten som kan breiside ballen inn i det åpne buret. Heimelaget går opp til 3-1.
Corner til Skeid:
Det er bra slått inn i boksen Dyngeland er ute å bokser ballen men faren er ikkje heilt over men heimelaget får tilslutt kontroll.

Stor sjanse for bortelaget når ein Skeid spelar  kjem aleine med Dyngeland som kjem ut og gjer seg stor så skuddet går i brystkassa der kunne det fort ha stått 3-2 men stillinga er endå 3-1 til heimelaget.

Eit hardt innlegg blir slått inn i boksen til Sogndal, Per-Magnus Steiring har ikkje heilt kontroll på ballen som sender ballen over kvitelinja til corner men det blir ikkje det store ut av den. Heimepublikummet er nøgd med det Sogndal presterar ute på bana no.
Der står det 3-2 når  Hassan Mohamed Yusuf skyter ballen opp i krysset.

Sigurd Haugen er iskald når han kjem aleine med sisteskansen til bortelaget og han chippa ballen over Idar Nordby Lys. Stillinga er no 4-2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

10 − one =