Kretsligaen: Skavøypoll IL

Lurifax Support fekk dette til sendt i frå Sportsleg leiar  Skavøypoll IL Sujeevan Mohanarajah:

hovudtrenar:  Asle Knut Gangeskar.

Sentrale spelarar (3-4 stk): Tor Erik Tvendeseter Kupen, Rune Myre, Jon Andre Thue og Kim-Andre Gangeskar.

Resultat treningskampar hittil: Skavøypoll IL – Sandane TIL 1-2, Skavøypoll IL – Blindheim IL 3-1 og Skavøypoll IL – Ørsta IL 1-3.

Målsetting eige lag / evt tipp plassering: Å holde seg i divisjonen. 9.plass.

Anna relevant info og utfyllande kommentar/Sentrale spelarar i avgang frå i fjor?:

Skavøypoll IL har tatt generasjonsskiftet, så det blir en ung tropp denne sesongen. Klubben er som kjent en talentfabrikk og nå får flere av ungguttene prøve seg mye tidligere enn før på A-laget. I tillegg håper man å få hjelp fra samarbeidslaget med Flatraket IL i 6.divisjon, som heter Flatraket/Skavøypoll 2. Der har man noen rutinerte spillere, som kan bidra utover en lang sesong.

Inn:  

Christian Tvendeseter Lofnes, Tornado Måløy FK
Jon Andre Thue, Åram/Vankam FK
Ole-Petter Listou Storeide, Åram/Vankam FK
Runar Skorge Stranden, Arnar-Bjørnar Fotball
Rune Myre (comeback)

Ut:

Marius Henriksen, Eid IL
Sondre Myre Silden, Tornado Måløy FK
Karl Oskar Volle, Stadlandet IL (utlån)

Rune Solvang (lagt opp)
Lars Nygård (lagt opp)
Jón Haukur Haraldsson (lagt opp)
Erik Sandal (pause)
Espen Sandal (pause)
Steven Silden (pause)
Torjus Ødegård (pause)

Dagens kampkommentar pre-ord før kampen som vart spelt:

«Da er det duket for seriestart i Kretsligaen og sesongen 2018 sparkes i gang på Skavøypoll stadion i kveld. Denne sesongen er det Asle Knut Gangeskar (hovedtrener) og Stig Hermann Hagen (keepertrener), som leder A-laget til klubben. De tar over roret etter Vidar Sandal, Børge Yndestad og Erik Sandal, som gjorde en veldig god jobb med å sikre ny kontrakt i 4.divisjon forrige sesong.

Foran sesongen 2018 har laget mistet flere spillere og det vil nok merkes. Ringrever som Erik Sandal og Rune Solvang har gitt seg, mens profilerte ungfoler som blant annet Espen Sandal, Lars Nygård og Steven Silden har trappet ned. En av hovedgrunnene til dette er at Kretsligaen er en arena, som både tar mye tid og krefter for noen hver. I tillegg til disse har A-laget mistet et par spillere til andre klubber. Det er en del av gamet i fotball. Når noen forsvinner, får andre muligheten.

I år blir det ungdommelig pågangsmot, som fører til at mange lokale unggutter får sjansen. Er man god nok, er man gammel nok. A-laget er flaggskipet til klubben og her må de beste spillerne spille til enhver tid. Det holder ikke bare med unggutter i denne divisjonen. Derfor har en hentet inn forsterkninger fra nabofylket i nord, spesifikt fra Vanylven kommune. Her er det Arne Stranden og sønnen Kristoffer Thue Stranden som har vært et bindeledd. Noe klubben er veldig takknemlig for!

Til slutt er det veldig viktig for laget at man får den nødvendige støtten fra tribunen. Hjemmepublikum er den tolvte mann så får se om dette er tilfellet utover en lang sesong. Kenneth André Flataker vil nok trolig fortsatt være på alle hjemmekampene og treningene til A-laget. Dette uansett hvordan det går med SIL denne sesongen. Ingen Kenneth, ingen kamp. Unsung hero. Heia Polljen!

Undertegnede ønsker laget lykke til med sesongen og måtte det beste hjemmelaget vinne i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 × three =