Kretsligaen Referat: Fjøra – Skavøypoll.

Fjøra startar med desse 11:  
Håvard Mjelleli,Karsten Bjelde,Mathias Flo,Joar Hoberg,Eirik Kristoffersen,Steffen Olsen,Kenneth Skjerven,Espen Schøn Outzen,Andreas Lerheim Olsen,Malvin Gjerde.
Benk: 
Benjamin Haastø Sundø,Svenn Ove Gjøringbø,Håvard Stedje,Stian Sælid Njøs,Eirik Husabø,Sindre Thue.

Skavøypoll startar med desse 11: 
Einar Barmen,William Rakkenes,Håvard Hagen,Eivind-Rune Flataker,Børge Yndestad,Ole-Petter Listou Storeide,Markus Tvendeseter Kupen,Tor-Erik Kupen,Jon Haukur Haraldsson,Kim André Gangeskar,Runar Skorge Stranden. 
Benk: 

Anders Martin Kvalvåg,Yngve Hagen,Anders Kvalheim,Emil Andreas Malmin Nordpoll,Kristoffer Thue Stranden.

Førsteomgang: 
Straffe til Skavøypoll. Kim Andre Gangeskar skyt til høgre mens Mjelleli går til venstre. 0-1 til bortelaget etter 1 minutt spelt.
Andreas Lerheim Olsen slår ballen ut til Malvin Gjerde som breisider ballen inn i mål, så var vi likt i målprotokollen 1-1.
Liten blemme der av sisteskansen til Fjøra det som såg ut til å være eit innlegg i frå høgrekant vart plutselig til scoring. 1-2 ved spelar Runar Strand scorar for bortelaget.
Lekker detalj av Skjerven som sender Espen Schøn Outzen igjennom aleine med keeper. Outzen rundar keeper og sett ballen inn i  det åpne buret 2-2.
Det luggar litt for heimelaget i kveld får ikkje heilt til det store.
Eirik Kristoffersen testar ut skotfoten og pang så er det 3-2 til heimelaget.

Laga gjekk til pause ved stillinga 3-2 til heimelaget. 

Andreomgang:  
Hawaii fotball,klabb og babb vi er vitner til her på Fosshaugane Campus i kveld. Lite som stemmer verken for heimelaget eller bortelaget.
Svenn Ove Gjøringbø med ein lekker detalj! Chipper ballen over motstander deretter så demper han ballen og skyt i fremste hjørne keeper reddar.
Heimelaget snytt for straffespark då Outzen blir felt inne i boxen til bortelaget,dommaren signaliserar for corner for.  Fjøra leiren ikkje heilt nøgd med den avgjersla.
Ai ai ai og saft å suse. Kim Andrè Gangeskar ladar opp skotfoten med ein susar og pang så var var det likt her i målprotokollen 3-3.

Så var det slutt her på Fosshaugane Campus det blir poengdeling ved stillinga 3-3. 

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Assistenttrenar Fjøra Jens-Ivar Nilsen: 
Vi får en dårlig start med mål i mot etter 1 minutt. Selv med dette baklengsmålet og ett til er de første 25 ganske bra.
Så faller tempoet i spillet resten av omgangen. Det tekniske slurves og vi er litt daffe. Får 3-2 like før pause som er gunstig.
Andreomgang er egentlig mye som de siste 25 i første. Vi styrer det meste, men har ikke tempo nok på ball og for dårlig bevegelse uten ball!!
Pollen utlikner på en corner og da blir det 3-3.
Prestasjonen var dessverre ikke god nok til å knekke motstanderen i dag, og da kan det komme et baklengs som det gjorde i dag.

Skavøypoll spelar Kim Andrè Gangeskar: 
Vi fulgte kampplanen til punkt og prikke. Vi låg kompakte og kontra.
Vi fekk ei straffe i åpningsminuttet som var soleklar. vi leda tidlig 1-0 og spilte med lave skuldre og hadde ingenting å tape i dinna kampen.
Vi lla ned en heroisk innsats og jobba hardt som lag.
Fjøra hadde masse bal og skapte nok en god del fleire sjanser enn oss, men vi sto i mot.
Fortjent eller ikkje, vi er godt fornøgde med 1 poeng borte mot serieledaren.

Sponsorar Lurifax Support: 


http://fjordklippfrisor.no/CMS/Default.aspx


http://www.systrening.no/


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

fourteen − 5 =