Kretsligaen: Kampanalyser og resultater.

Dale – Kaupanger: 
Sjølvmål av heimelaget: 
Henrik Sollesnes Kummeneje
Målet til bortelaget vart scora av:  
Kim Andre Stokke.Slutt resultat: 0-2

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Dale il trenar Benny Rivedal:
Veldig skuffande resultat, nå er vi i gjørma! Får en værst tenkelig start med baklengs etter 1.minutt. Utover i omgangen skaper vi fleire muligheter og bør score, og vi har trua på å snu det i 2. Omgang.
Desverre så spiller vi en svak 2.Omgang og vi skaper mindre. Når Kaupanger får 2-0, mister vi trua og blir frustrerte. Kaupanger solide bakover og gjer det vanskelig for oss og så er dei bedre fysisk enn oss. Det utnytta dei godt!

Kaupanger trenar Ørjan Hjellhaug: 

Tøff kamp på ein værtung dag. Får ein kjempestart etter 1min med eit sjølvmål. Dale mest ball, men vi ligg i ramma og er småskumle på kontra. Tørr å trille litt meir mot slutten av omgangen. Andre omgang gjekk rolig for seg med få sjansa til begge lag. Avgjer kampen med 2-0 midtvegs ut i 2.omgang. Godt med bortepoeng igjen 🙂

Eid – Studentspretten:
Måla til heimelaget vart scora av: 
Kristian Lefdal,Simen Lefdal.
Målet til bortelaget vart scora av: 
Magnus Bjørvik

Slutt resultat:  2-1

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Eid trenar Dan Jøran Hafsås:
Vi slitt litt i kampsammenheng om dagen og manglar litt rytme i spelet vårt. Vi har mykje ball idag, men det blir lite framdrift og tidvis veldig statisk. Spretten gode på kontringar der vi spesielt i første omgang er alt for dårlig på offensiv markering og svake spesielt som første forsvarer. Ellers ligg Spretten relativt lavt og etablert bakover og er flinke på det. Dei blei nok kanskje litt slitne utover i andre omgang og vi scorer to mål siste 45 som gjer at vi snur kampen. Ganske dominerande i 2.omgang som er langt betre frå oss enn 1.omgang. Spesielt betre på å bryte foran og skape ettertrykk og då kjem måla som regel etterkvart. Uvanlig svakt av oss på heimebane, men idag var det viktigste å ta 3 poeng etter tapet forrige helg.

Spelande assistenttrenar Studentspretten Christoffer Honningsvåg:

Taper til slutt 2-1 mot et godt lag. I første omgang har vi god kontroll, leder 1-0 og burde vell økt ledelsen ved flere anledninger. Eid skaper lite i første omgang, men hever seg i 2.omg og skorer tilslutt 2 mål. Vi legge ned en hederlig innsats med de vi har tilgjengelig, ikke minst at vi blir avhengig av å hente inn spillere som ikke har trent siden slutten av juni. Solid debut at Martin Svarstad og et kollektivt arbeid vi er veldig fornøyde med. Fornøyd tross tap, dette tar vi med oss til kampen neste helg 😊

Fjøra – Stryn: 

Måla til heimelaget vart scora av: 
2*Mathias Flo,Sondre Bertin Skjerven.
Måla til bortelaget vart scora av: 
2*Håvard Kroken,stian Olsbø,Ukjent

Slutt resultat: 3-4

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Assistenttrenar Fjøra Jens-Ivar Nilsen: 
I dag gjennomfører vi en fryktelig første omgang. Det var så passivt og dødt.
Når vi får en i mot tidlig så tenner vi ikke til. I stedet slipper vi til sjanser og mål pga passivt forsvarsspill helt fra de fremme og hele veien bak.
Andre omgang er bedre. Da har vi i hvert fall vilje og trykk. Vi har flere sjanser til å score. Det er faktisk sånn at vi kunne fått både 1 og 3 poeng til slutt. Så andre omgang er godkjent.

Når det er sagt så kan vi ikke forvente å få poeng etter en sånn første omgang.

Stryn trenar Geir Inge Rake: 
Fjøra har mykje ball som forventa, men vi er meget gode på overgongane i 1.omg. Vi er kompakte og godt organiserte.
2 omg får vi eit tidleg mål i mot og blir litt stressa og unøyaktige. Blir litt unødig spennande på slutten. Men tar ein sterk bortesiger mot eit godt lag.

Vik – Bremanger:  

Måla til heimelaget vart scora av:  
3*Svein Erik Saglien,Sivert Fjærestad Aas,Idar Holen,Alexander Valsvik.

Slutt resultat: 6-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Vik spelar Stig Roar Hovland: 

Me vinn heilt fortent, men 6-0 e litt mykje. Me er svært effektive og Bremanger vert nok prega av at stopparen deira må ut med skade. Etter det er det Saglien-show med hattrick på under 10 minutt og dermed er kampen avgjort til pause når det står 4-0 til oss.

Skavøypoll – Florø 2: 

Måla til heimelaget vart scora av: 
Kristian Gangsøy,Eivind-Rune Flataker.
Måla til bortelaget vart scora av: 
Patrik Johannesen,Lorent Callaku,Robert Kling.

Slutt resultat: 2-3

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Skavøypoll spelar Kim André Gangeskar: 
Idag gjorde vi ein kjempe kammp mot et meget sterkt Florølag. Vi låg kompakte og kriga godt, gjorde det vanskelig for for dei. Vi har nokre store sjangsar som vi ikkje sette og sleppe inn litt uheldige mål, margina imot. syns vi hadde fortjent 1.poeng etter laginnsatsen vi legg ned, samt sjangsane vi brenne.
Florø trilla masse ball men syns vi forsvara oss bra. Veldig fornøgd med innsatsen til laget, og mindre fornøgd med resultatet. Vi må ta med oss det positive og gjenskape dei gode prestasjonane.

SPONSORAR LURIFAX SUPPORT:

http://fjordklippfrisor.no/CMS/Default.aspx

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/

https://www.facebook.com/intersportsogndal/

http://www.systrening.no/

Bilderesultat for joars trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

eleven − 7 =