Kretsligaen: kampanalyser og resultater.

Skavøypoll – Dale:

Måla til heimelaget vart scora av:
Eivind-Rune Leikanger Flataker,Ole-Petter Listou Storeide 
Måla til bortelaget vart scora av:
Gaute Nyland,Jan-Anders Tonning Wichstrøm,Vegard Eikevik Dyrstad
Slutt resultat:  2-3

Lurifax Support fekk følgande Kampanalyser:

Henta i frå Skavøypoll si facebook side:
Skavøypoll tapte 2-3 mot Dale i kveld. Gjestene ledet 2-0 etter bare ti minutter. Dette var også ledelsen til pause. Rett etter hvilen reduserte Ole-Petter Listou Storeide med sitt første mål for klubben, men rundt timen økte Fjalerbuene til 3-1. Eivind-Rune Flataker scoret et trøstemål på overid. Dermed endte det med 2-3 tap for Polljen, som nå ligger helt sist på tabellen.

Dale IL sin trenar Benny Rivedal: 
Vi begynner kampen bra og får en tidlig 2-0 ledelse. Vi skaper fleire farligheter,har bra kontroll og leder fortjent til pause.
I 2.omgang kommer vi aldri i gang. Pollen får en redusering og de skaper noen farligheter etter dødball og feil i frå vår side.
Selvom vi får 3-1 gir ikke hjemmelaget opp og det blir unødvendig spennende!
Ingen god kamp fra vår side og presentasjonsmessig ble det ikke noen stor fotballkamp. Men vi er strålende fornøyd med 3 poeng og som jeg mener vi fortjente da vi var det minst dårlige laget.

Kaupanger – Bremanger:

Måla til heimelaget vart scora av:
Severin Halland,Kristian Hauståker,Øystein Østvik,2*Sindre Rørvik,Kim Andre Stokke.
Slutt resultat: 6-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Kaupanger trenar Ørjan Hjellhaug: 
I dag vinn me fult fortjent 6-0 på ei brennheit matte. Me unngår startvanska i dag som har gjett oss litt problem før og tar tak i kampen frå start. Vi speler oss igjennom midtbana gang på gang og er flinke til å variere. idag var det kun eit spørsmål om kor stor sigeren blei. Midtbana vår idag er veldig veldig god og legg ned mange meter.

Eid – Fjøra:

Målet til Eid vart scora av:
Marius Henriksen
Måla til bortelaget vart scora av: 

3*Espen Schøn Outzen,Kenneth Skjerven,Malvin Gjerde,Sindre Thue.
Slutt resultat: 1-6.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Eid trenar Dan Jøran Hafsås:
Fullt fortjent tap. Fjøra best i alle spelets fasar.

Assistenttrenar Fjøra Jens-Ivar Nilsen:
Kort oppsumert veldig bra match.
Første omgang er litt jevnere enn andre. Vi får en god start, så varierer det litt mellom at vi styrer og Eid styrer igjennom omgangen. Vi får et mål til, og selv om Eid har et skudd i stanga så har vi totalt sett flest sjanser.
I andre omgang er vi klart best, og det er omtrent overkjøring!
Vi kunne, og kanskje burde, vunnet mer.

Vik – Årdal FK:

Måla til heimelaget vart scora av:
Endre Holstad,Svenn Erik Saglien
Måla til bortelaget vart scora av:
Simen Mannsverk,Terje Kvam Øvstetun.
Slutt resultat: 2-2

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Årdal FK trenar Ivan Øy:
Me kom greitt i gang mot eit særdeles djupt vik lag og får straffe etter at Joachim furset vart felt innanfor etter vel halvtimen . Har nokre gode sjansar etter det men går til pause m ledelse . Me legg på til 2-0 ved Terje Øvstetun og etter det bør me avgjere kampen m nokre saftige sjansar . Istadenfor kjem vik til meir sjansar etter lange oppspel og sikrar 2 tette . Det siste var vår bakerste mann uheldig med .
Dette er ein kamp me bør dra i land men det ville seg ikkje sjølv etter at nico skaut i tverren i dei siste speleminuttane .
Vik virka meir glade for det eine poenget enn oss i dag

Studentspretten – Tornado Måløy:

Slutt resultat: 4-4.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Spelande assistenttrenar Christoffer Honningsvåg: 
Hva skal man si? Vi leder 4-1, styrer kampen fullstendig, så rakner det. 10 minutter i løpet av andre omgang slipper vi inn 3 mål, da sier vell det meste seg selv. Vi begynner å tro at jobben går av seg selv, at sidemannen skal gjøre jobben for deg og at vi slipper å jobbe. Istedenfor å skru opp 10% å vinne kampen 7 eller 8-1, så slipper vi oss ned 50% og ender opp med et resultat vi ikke kan være bekjent av. Nå er det opp til spillergruppen og bestemme seg for hva denne sesongen skal bestå av. Enten så kan vi holde på slik vi har gjort i innledningen, eller så kan vi svare på tiltale og vise alle og en hver hva som bor i dette laget. Neste helg kommer Stryn til Sogndal, da har vi muligheten. Men før den tid må vi stille oss selv de rette spørsmålene og svare på disse ærlig. Nå må vi ta et standpunkt i denne avdelingen, forhåpentligvis er det en gjeng fotballspillere som nå skjønner alvoret og jobber deretter. Nå har vi tapt nok poeng!

Tornado Måløy trenar Sveinung Daae Frantzen: 
sterkt av våre gutter å komme tilbake etter å ha ligget under 4-1. En skikkelig lagseier. Begge lagene kunne ha scoret langt flere mål. Skremmende varmt på Kvåle Stadion i dag, noe man merket på tempoet i begynnelsen av kampen.
Sånn passelig fornøyd med 4-4.

Stryn – Florø 2: 

Måla til heimelaget vart scora av: 
Marius Rauset,Vegard Hopland
Måla til bortelaget vart scora av: 
Torbjørn Aabrekk,Even Johan Pereira Haslerud,Leander Nordal,Eirik Høydal.
Slutt resultat: 2-4.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4 × two =