Kretsligaen: 2. Serierunde med kampanalyser og Videoanalyser.

Kaupanger – Dale
Måla til heimelaget vart scora av:
Ukjent,Sindre Rørvik, Kristian Høståker.  
Målet til Dale vart scora av:
Tobias Lyngstad.

Kampanalyser i frå trenarane: 

Dale IL Trenar Benny Rivedal:
Vi er klart best, vil kalle det for eit lite ran at KIL får alle poenga her!

Kaupanger trenar Ørjan Hjellhaug:  
Vi starta kampen bra og kom til en del legg og skudd, men mangla kvaliteten til å få uttelling. Etter første 10 har satt seg tek Dale over mykje av spelet uten å skape alverden. Vi henger ikkje med i banespelet og blir for det meste springane etter.
Midtveis i 1 omg får dale en corner som lander i felte der en dale spelar får snudd og skutt i lengste. Ikkje lenge etter får vi ein corner der en «hands» i feltet fører til straffe. Hauståker like sikker som sist. 1-1. Vi gjer ei formasjons endring til 2 omgang og er mykje bedre i ledda enn i første. Dale fortsetter å trille mykje ball, mens vi er skumle på kontra. Etter 70min uten store sjanser for begge laga kjem ei dårlig klarering frå keeper rett i føtta på Rørvik som gjer en god jobb med å sette den i mål. Etter dette jaktar Dale eit mål som fører til «hawaii» fotball der vi får store rom til å kontre om vi tar moglegheitene.
Dale får eit bra trykk på oss mot slutten, men med ein så god keeper som Hille som bakerste mann redder han oss 3 poeng i dag. Fleire gode involveringa! På slutten når dale flytter mange fram snapper sindre ballen frå en uoppmerksom dale kaptein og får spelt til Hauståker som setter spikeren i kista. Alt i alt ingen god kamp av oss, men vi vinn på ein dårleg dag. God egenskap.

Studentspretten – Eid IL

Måla til Spretten vart scora av:
Arne Fossland,Kristian Ask,Nikolai Bråta Strømstad. 
Målet til Eid IL vart scora av:
Kristian Lefdal.

Videoanalyser  i frå Studentspretten Spelar og Eid IL trenar:

Stryn – Fjøra

Måla til Stryn vart scora av:
Alexander Gudi Jakobsen,Mathias Ullebø Garlid. 
Måla til Fjøra vart scora av:
Espen Outzen, Karsten Bjelde, Andreas Lerheim Olsen.  
Slutt resultat:
2-3.

Kampanalyser trenarane:

Stryn trenar Geir Inge Rake:
Slit i førsteomgang. Fjøra er gode,triller ball og vi blir springande i mellom. Sleit med presset. Bedre i 2.omgang tøffare i press. Får gode overgangar kjem til sjansar. Hadde moglegheit til 3-3 på slutten, men ein fortjent siger til Fjøra. 

Fjøra trenar Knut Almås:
Me gjer ein god prestasjon i dag og burde ha vunne med meir. Sløser for mykje med sjansane, men spelemessig er det ein av dei betre kampane me har spelt.
Første målet er Espen som dreg seg inn i bana og skyt i korthjørnet. Andre scoringa er eit flott angrep med Karsten som spelar vegg med Espen og legg ballen forbi keeper og i mål.
Siste målet er corner som LO får på pannebrasken.

Bremanger – Vik

 

Kampanalyse Vik trenar Aleksander Valsvik:
Me spelar ein god bortekamp, særleg med tanke på at halve startsoppstillinga frå sist kamp ikkje var tilgjengelig. Kjempe imponert  over dei to 14 åringane,15 åringen,16 åringen og ikkje minst dei to 40 åringane som er med på å dra lasset.
Litt bittert er det likevel at straffen dei scorar på kjem etter ei felling som er halvmeteren utafor 16 meteren.

Tornado Måløy – Årdal

Målet til heimelaget vart scora av:
Stefan Misic. 
Målet til bortelaget vart scora av:
Johnny Aspeseter Hagen,Joachim Furuset.
Slutt resultat: 1-2.

Kampanalyser i frå trenarane:

Tornado Måløy trenar Sveinung Franzen  
I førsteomgang ble det spolt mye fotball. Både vi og Årdal skaper en del sjanser. Totalt sett ganske fornøyd med førsteomgang.
i andreomgang ble det slått mye langt i perioder og det ble enormt store avstander i laget vårt. Sitter med en følelse av at Årdal ville vinne mer enn oss og det er enormt skuffende.

Innsats bør være det enkleste å gjøre no med. Når vi spiller fotball gjør vi det bra, når vi slutter å spille går ting virkelig dårlig.
0 poeng etter to kamper, er ingen krise for vårt unge lag. Nå skal vi ha en god treningsuke, før vi skal forsøke å skaffe oss årets første 3 poenger mot Vik. Ingen lett kamp det heller.

Årdal FK trenar Ivan Øy: 
Ein viktig borteseier der gutta jobba skjorta av seg og viste virkelig vilje te å vinna👍🏻
jamn første omgang der tornado var kvassast på eit av angrepa sine og leda 1-0 til pause . 2 omgang var me dei som ville mest. godt å sjå Joachim og Johnny får hål på byllen

Florø2 – Skavøypoll
Ukjent.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

17 − 6 =