5.Divisjon: Sogndal 3/Fjøra2 – Syril.

Dommarar:
Abdinazir Mahamed Abdi     (Hoveddommar)
Torgeir Heimdal Aase             (Assistentdommar)
Idar Andre Tenold-Saglien    (Assistentdommar)

Sogndal 3/Fjøra 2 starta kveldens kamp med desse 11:
Fartein Bøyum,Eldar Saue,Sondre Loftesnes,Torbjørn Ylvisåker,Daniel Tonheim,Jonas Liseth Fimreite,Jan Reidar Grane,Erik Johannessen Skrede,Jon steinarson Skjerdal,Sander Saghaug Lillesletten,Jens-Ivar Nilsen.
Benk: 
Jakob Torsvik,Øystein Skjerdal Bondevik,Sander Hove Bang,Kevin Lund Olsen,Ådne Bekkestad,Matias Neverdal.

Syril sin tropp: 
Anders Magnus Eide Walaker,Adrian Thue Husabø,Mathias B.Vikdal,Gard grinde,Ole Morten Søderholm,Olav Henjum,magnus Risnes Wolff,Steinar Henjum,Amund B.Vikdal,Erlend Orrestad Nilsen,Steinar Aaland Eggum,Ole Morten Kvam,Marius Midtun Aaberge,Andrè Thorsnes Talle,Håkon Orrestad,Sondre Søderholm.

Førsteomgang: 
Sogndal 3 med avspark her i kveldsola på Campus. Bortelaget rullar opp angrep på angrep men får ikkje heilt hull på byllen.
Der sitter den for Syril 0-1:
Magnus Risnes Wolff blir tredt i gjennom  er kald og rolig når han setter ballen inn i målet til Fartein.
Heimelaget har jobba seg litt meir inn i kampen no men Walaker har grei kontroll på det som skjer.
Ai ai ai Kevin Lund Olsen fyrer av eit skudd i frå ca 30m hold og dunker ballen i tverrliggaren. Den står nok enda å rista. Hadde det vore nokre cm lågare så hadde den satt limt inn i vinkelen. Men så skal samt så sei at han har scora fleire i frå det holdet før.

Andreomgang: 
Slapp start på omgangen ikkje så mykje magi å finne, men det blir trøkka til i taklingane.
Syril Får eit frispark:
Mathias spring med ballen og kjem seg forbi Forbi Jens. Men assistent trenaren i Fjøra gir seg ikkje og må gi mathias ein dytt for å få han ut av kontroll.  Frisparket blir slått  med ein 45 graders passning og Ole morten Søderholm skyt ballen i mål. Stillinga er no 0-2 til bortelaget.
klabb og babb i feltet til Sogndal 3 og Syril er på ny framme og puttar 0-3 ved målscorar Olav Henjum.

Slutt 0-3 til Syril.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Syril Trenar Jan Tore Slinde: 
Det blei som forventa ein slitekamp. Syns me starta ok og har grei kontroll på Fjøra 2/SIL3, og me skapar litt småsjansar utenom 0-1 scoringen til Magnus. Siste 20 min av omgangen så blir me enormt tafatte, me dette lavt i bana og det er null aggressivitet.
Men alt i alt så er det greit med 0-1 til pause syns eg.
Me blir enige i pausen at me må opp med aggressiviteten og me skal ut å styra. Syns me lukkast bra med det. Dei skapar absolutt ingenting på oss og når Ole Morten S scora 0-2 så punktera me kampen.
Dei detter litt sammen og me får langt betre arbeidsvilkår. Flott angrep på 0-3 og flott scoring av Olav. Syns og alle innbyttarane kjem inn og set sitt preg på kampen. Me vinner på ein relativt dårleg dag. Det er varmt utpå der, og det må ta litt av skylda i dag. Godt fornøgd med 0 baklengsmål og nye 3 poeng.💪🏼

Assistenttrenar Sogndal 3/Fjøra 2 Kevin Lund Olsen:
Dårlig start, men syns vi har kampen i vårt spor og god kontroll i ca 1 time. Slipper Syril til lite, men vi skaper svært lite offensivt selv. Mangler iniativ og kreativitet fremover. Frusterende, men vi må bare jobbe hardere og ha troen på at det løsner foran mål..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

eight − four =