3.divisjon kvinnner: Kampanalyser og resultater.

Høyang – Sogndal:

Måla til Høyang vart scora av:
Anja Pettersen,Guro Sagen Knudsen,Agnete Hjelmeland Ørnehaug.
Måla til Sogndal vart scora av: 
3*Vilde Sofie Haveland Sleire.
Slutt resultat: 3-3

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Sogndal Damelagstrenar Brede Nymark: 
Mi gjere noken taktiske endringa, og treng 1.omgang for å komme skikkeleg inn i da. Vår første økt på grasbane sia forrige kamp i Høyanger og tynn tropp e med å sette sitt preg på kampen. Høyang går fortjent opp i ledelsen, mi ha 2-3 store sjansar i forkant av 2-0 og 3-0. Dette litt nedpå når marginane ikkje går vår veg, og Høyang utnytta da godt. Omstille i pausen og bestemme oss for å fortsette med spelet, sleppe skuldrane ned og ikkje gi oss før fløyta går. Veit at mi kan snu fra 3-0, som me gjorde mot Sandane. Da blir levert ein solid 2.omgang, muligens den beste omgangen mi ha spelt. Alle jobba og slit, å da e like før krampen tek fleire. Gang på gang produsera mi gode angrep med mykje flott kombinasjon spel, bruka ballen, utnytta rom, presise og konsentrerte. Idag levera alle ein solid prestasjon med 100%! Kampen kunne bikka til begge lag, så poengdeling e godkjent.

Balestrand – Sandane: 

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Balestrand spelar Anne Aune: 
Får ikke ordentlig tak i kampen med det første, Sandane går opp i 1-0-ledelse litt ut i omgangen. Så redusere vi, og har egentlig my av spillet. Vi går opp i 2-1-ledelse etter et veldig godt angrep der vi spelle god fotball. Etter pause så slit vi med å kom oss inn i kampen igjen, og Sandane redusere te 2-2. På overtid får Sandane straffe og det ende 2-3.

Jan Asle Rustøen: 
Vi vinne 3-2 etter ein varm og jamn kamp.
Kunne enda begge vegar men vippa vår veg i dag.

Førde – Vik:

Slutt resultat: 3-1

Førde trenar Robert Lange:
Som vi hadde forventet det, var Vik eit sterk lag i dueller og rask på beina. Selv om vi visste om det, trengte vi 20min for å komme inn i kampen.Etterpå har vi bestemmt kva skjedde på bane og hadde fleire stor sjansjer i begge omganger.Sjølvsagt var vi litt heldig på tredje mål (det var klar offside) men vi kunne også har fått minst 1 straffe i første omgang.Overalt var vi det klart bedre laget  i dag og vi må berre sjå at vi nytte sjansjene vore bedre og tidligere i neste kampane.
Det var ein fortjent seier i dag.

 Asisstenttrenar Vik Anne Jorun Fjærestad: 
Ein jamnspelt kamp der  Førde drog seieren i land og hadde fleire sjansar enn Vik. Vi er fornøyd med innsats til spelarane sidan vi har eit ungt lag.
Grunna sjukdom hadde vi berre to innbyttarar og spelarane vart slitne i kampen pga varmen.
Det er synd at fotballkretsen ikkje klarte å stille med linjedommarar. Resultat ville ha vore jamnare – der vi meinar at eit eller to av måla til Førde ville ha vorte annullert.

Kaupanger – Tornado Måløy:  

Måla til heimelaget vart scora av: 
Kristi Fondenes Vangsnes,Anna Myhre Nornes,Ingrid Wahlquist Timberlid.
Slutt resultat: 3-0.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Kaupanger trenar Roger Hjellhaug: 
Etter å slite i 1.omg med rytme,balltempo og trøkk kom dette seg i 2.omg etter litt justeringar i pausen.
Då var me meir på hugget og da såg ut til at me ville vinne kampen. Me trøkte meir til i duellane og spelte meir i lengderetning og kom oss rundt på kantane. Me skorar 3 flotte mål og held nullen.

Jotun – Kaupanger 2:  

Måla til bortelaget vart scora av:  
Sigrid Dalaker,Mariann Kvåle Stigen.
Slutt resultat: 0-2.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Jotun trenar Frank Roger Eldegard: 
Ein litt laber kamp i sommarvarmen. Kaupanger vinn fordi dei utnyttar dei sjansane dei får. Eit skade-plaga heimelag slit framover og sette ikkje dei sjansane dei fekk.
Kaupanger tryggast med ball og alt i alt litt betre en Jotun på ein hard og ujamn bane.

Kaupanger 2 trenar Roger Hjellhaug: 
Etter at mange hadde ein kamp i beina frå dagen før so vart dette ein skikkelig slitekamp på naturgrasdekke so var uvant for mange i tillegg.
Me hadde ein voldsom medvind i 1.omg og motvind i 2.omg som var litt vanskeleg å beregna. Men når me får spelt ballen i lengderetningen gjennom midten g komme rundt på kantane so skapar me sjansar. Men igjen so er me solid bak mens me skora eit mål i kvar omgang og vinn til slutt fortjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

five × 1 =