3.divisjon Kvinner: Kampanalyser og resultater.

Sogndal – Studentspretten:

Måla til heimelaget vart scora av:
3*Kristin Bergheim Lykkeslett,Irene Steig. 
Måla til bortelaget vart scora av:
Malene Haugland Skadal,2*Kristin Solås,Sigrid Moen.
Slutt resultat: 4-4.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Sogndal trenar Brede Nymark: 
Mi veit da blir ein tøff kamp. Det er klart at innsats, vilje, guts, og tålmodighet er fokusområde. 1.omgang treng me ikkje sei så mykje om. Mi ha ein del ball, og slik sett kontroll, men nokre feil i forsvar gjer at spretten går til pause med 3 mål ledelse. Samtidig som mi har mykje ball, så klara me ikkje å skape dei viktige sjansane. Delvis grunna stress, unødvendige balltap, og mangel på konsentrasjon. I pausen er det klart at mi må heve oss. Mi ha snudd kampar før, og kan gjere det igjen. Litt meir løpsvilje, litt tøffare i angrep, litt hurtigare spel, ja alt må litt opp. Trua og viljen e på plass. Når me kjem ut til 2.omg er det ein heilt anna kamp. Samtlige har heva seg fleire nivå. Mi vinn mesteparten på midten, i forsvar og i angrep. Ballen går hurtig, mykje løp, presisjon, trykk og spelarane gir aldri opp.
Mi får 1-3, så 2-3 og er heilt med igjen. Spretten får 2-4 noko som kan vere enden på kampen, men mi satsar framover og tek ein stor sjanse. Mi ska enten ha eit eller tre poeng. Det betalar seg godt! Mi fortsette å jaga kvarandre og gjer innsatsen. Det er variasjon i spelet og stort trykk mot mål. Dette dreg me nytte av når me får mål på ein retur, og spretten slit med å plukke ut spelarane våre. I 2.omg er det ikkje tvil, mi e da beste laget og fortjene poeng. Når mi får 4-4 er me ikkje nøgde, full pott er målet. At me på det stadiet fortsette seie mykje. Mi ha sjølvtillit og veit det kan gå. På slutten kunne begge lag ha avgjort med kvar sin gode mulighet. Ein rar følelse som sitt igjen etter kampen. Å snu dette er sterkt, mi henta oss inn fra 3-0 og 4-2. Det er ein seier å få med 1 poeng med det utgangspunktet, men samtidig surt og ikkje få 3, når ein ser på 2.omg. Totalt sett var mi da beste laget spelemessig, men spretten var effektive.

Assistenttrenar Lars Grønningsæter: 
I dag møter vi Sogndal til et aller så lite darby. Planen er å slå langt de første 10 minuttene, noe som forsåvidt funker og vi er litt heldige og får to mål midt i 1. Omgang. Sogndal presser høyt og 1. Omgang er jevn. Vi scorer 3-0 rett før pause, men går til pause med en følelse av at noe ikke stemmer helt. I 2. Omgang scorer Sogndal 2 raske mål og det er plutselig match igjen. Vi blir presset lavt og ting er ikke som de skal og Sogndal styrer kampen. Vi kommer litt tilbake i kampen når vi scorer 4-2, men i de siste 20 så er Sogndal overlegne og scorer 2 mål til. Stillingen blir 4-4 og vi er sånn sett heldige som får med oss 1 poeng, men en utrolig dårlig kamp fra vår side. All honnør til Sogndal som kjører over oss og styrer spillet i 90 min.

Stryn – Balestrand: 

Måla til heimelaget vart scora av: 
2*Mariell Taraldset,Saeideh Tajik,Anja Bertine Tomasgård,Marie Rekdal Johannsdottir
Slutt resultat: 5-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Stryn trenar Halvard Bøe: 
Vi spelte en veldig god kamp i går. Vi tok kommandoen frå start og gjekk rett opp og scora 1-0. Heile laget var veldig gira på å levere en god kamp og lykkast med det. Vi produserte sjansar gjennom heile kampen, og hadde vi vore dyktigare med avslutningane kunne det blitt mange mål

Førde – Balestrand:

Måla til heimelaget vart scora av:
Alise Takvam,Ingrid Vie Pettersen
Slutt resultat:  2-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Førde trenar Robert Lange:
Etter  ein bra kamp og seier på fredag startar vi med  nesten samme 11 jentene som mot Jotun. Berre Eirin Hegrenes kunne ikkje blir med og har derfor spelt med Alise Takvam på Offensiv midtbane. Som planlagt hadde vi full kontroll over bane og motstander. Om eg husker riktig hadde dei berre ein halv sjanse i første omgang. Dessverre har vi ikkje spelt så bra framover som mot Jotun. Mange langer baller fram og våre kanter måtte løpe mykje. Men ledelse av 1:0 ved vår spiss Ingrid som har løpt og jobba mot Jotun og Balestrand for pause var fortjent.I pause har vi samla oss og huske på kvar for ein fotball vi kan spele. I andre omgang var det mykje bedre, fortsatt bra kontroll over bane og Balestrand, og vi har spelt bedre kombinations-fotball over heile bane.Derav resulterte 2:0 ved Ailse Takvam etter ein kjempe fin dribbling og innlegg av Camilla Rivedal over venstre sida.Vel fortjent seier frå Førde som skal neste uke forgyller bra start i høstsesongen med seier over Studentspretten for å få andre plass i tabellen.

Høyang – Jotun:  

Måla til bortelaget vart scora av: 
Hanne Heimlid,Kjersti Hestetun,Ingrid Øvstetun.
Slutt resultat: 0-3

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Jotun trenar Frank Roger Eldegard: 
Fortjent seier 3-0 seier til Jotun. Tidleg scoring og bra spel i starten gav tru på god kamp.
Men 1. omg vart prega av mykje feil og lite spel. I 2.omg blei det ein heilt anna innsats og Jotun tok etterkvart full kontroll i oppgjeret.
Jotun jentene bretta opp og klinka til i duellane og Høyang kjem ikkje til ein kvalifisert sjanse. Sigeren var fullt fortjent,passleg stor og då er det berre kjekt å vende nasen heim.

Vik – Tornado Måløy: 

Målet til bortelaget vart scora av: 
Kaja-Malene Nykrem Hoddevik
Slutt resultat: 0-1

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Vik trenar Robert Hovland: 
Uhyre svak kamp av oss.
Denne kampen må me berre gløyma fortast mogleg og koma sterkare att.

Kaupanger 2 – Sandane:

Målet til heimelaget vart scora av:
Ukjent. 
Måla til bortelaget vart scora av:

June Kleppenes Sårheim,Kristine Lothe Rustøen,Marit Mardal.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Kaupanger 2 trenar Roger Hjellhaug:
Sandane var betre enn oss i dag i da mesta. Duellar,vilje,intensitet,kommunikasjon. Me prøver litt meir i 2.omg men tilslutt ein fullt fortjent seier til Sandane.

Sandane trenar Jan Asle Rustøen: 
ja damene spelte en veldig god kamp i dag. Og vi stilte til no det yngste manskapet vårt i år. Kaupanger åpna med eit forrykande tempo dei første 10 min og hadde 2 gode avsluttninger på mål. Men Stil damene tok tak i kampen og køyrde til tider over Kaupanger. 0-1 målet kom etter 28 min spel og Kaupanger vart rysta  og Stil kom til mangen gode avsluttninger etter målet. Men en god Kaupanger keeper holdt dei inne i kampen før pause.
Andre omgang starta som den første med at Kaupanger køyrde på dei første 10 min. Då tok Stil damene over føringa i kampen igjen anført av kaptein Elin Varpe og midtbane anker Sandra Kleppenes Sårheim. 0-2 scoringen kom etter hard kamp om ballen rett utanfor sekstenmeteren til Kaupanger i det 67 speleminutt. Kaupanger virka litt lamslått men kom inn i kampen igjen og fekk en redusering i det 77 minutt. Då tok presset seg opp igjen frå Kaupanger sin side. Men godt forsvar frå Stil og god kollektiv jobbing ga resultater og 1-3 scoringen var eit faktum.
Men en enormt god kamp av Stil damene i dag. Trenara og sjofør var enormt stolte av prestasjonen av det unge manskapet vi stilte i dag.

Studentspretten – Førde: 

Slutt resultat: 2-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyse: 

Studentspretten trenar Jon David H.Larsstuvold: 
Vi styrer 1. omgang, spiller bra. Spillet vårt løsner og vi får ting mye av det vi har jobbet med på trening. Scorer to flotte mål, 2. omgang kontroller vi inn uten at Førde er i nærheten.

Førde trenar Robert Lange: 
Det er ikkje mange ord nødvendig å fortelle kva skjedde i dag.Vi tapte nesten alle dueller i første omgang, spelte ikkje fotball og hadde null kontroll over ball og motstander.Det var heldig for oss at det var berre 0:2 for pause. I andre omgang har Studentspretten spelt det veldig intelligent i forsvar og var fortsatt farlig på kontringer.
Heilt fortjent seier for Studenter. Det var ein uheldig kombinsasjon av sterk kamp frå Studentspretten og vår dårligste første omgang i sesongen.

SPONSORAR LURIFAX SUPPORT:

http://fjordklippfrisor.no/CMS/Default.aspx

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/https://www.facebook.com/intersportsogndal/

http://www.systrening.no/

Bilderesultat for joars trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4 × 5 =