3.Divisjon kvinner: Kampanalyser og resultater.

Jotun – Førde

Måla til Førde vart scora av:
2*Eirin Lund, Maren Rosø.

Slutt resultat: 0-3

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Jotun trenar Frank Roger Eldegard: 
Ein fysisk batalje der robuste Førde damer vann dei fleste duellane. Spelemessig oppjaga og heller svakt av begge. Det som skil laga i målprotokollen er tidleg eit lykketreff frå 25 m samt eit horibelt dømd straffespark. Etter det er kampen avgjord 0-3 er eit innlegg som går oppe i krysset. Fortjent at Førde vinn, men ein kan vel sei at heimelaget ikkje var på godfot med kampleiaren i kveld.

Førde trenar Robert Lange: 
Pa grunnen av skjukdom og skader hadde vi berre 11 jenter med på reise til Jotun.Det var i dag ein heilt perfekt start i høstsesongen. Vi har spelt kompakt og enkelt fotball, har brukt heile banen og har bevegelse og ball veldig bra.Vi  forsvarte oss veldig bra og Jotun hadde kanskje 1-2 sjanser i heile kampen. Det var sikkert ikkje ein kamp for folk som liker offensiv fotball,men alle taktikkkiste  fans kunne ha sett ein interessant kamp.I tillegg er det fint at vår to nye jenter har funnet sin plass i laget allerede og har skrudd samman alle tre måla. Nå kommer Balestrand på tirsdag allerede og da er det viktig at vi spelar med det samme holdning.
Håper at vi vil ha med 2,3 jenter meir på laget.

Studentspretten – Stryn:

Målet til heimelaget vart scora av:
Guro Aamlid

Slutt resultat: 1-0

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:  

Assistenttrenar Studentspretten Lars Grønningsæter: 
Inn mot kampen i dag så har vi jobbet mye med å presse aggressivt og høyt. Skape to mot en situasjoner i press og i angrepsspill. Kamp planen gikk ut på nettopp dette og det var dette som var hovedfokus. Vi stiller med stort sett samme tropp som i vår, men har en utskiftning på stopperplass.

I første omgang så feiler vi på stort sett alt som vi ble enige om i garderoben og vi klarer ikke helt å spille oss inn i kampen slik som vi selv ønsker. Presset er dårlig, det er lite bevegelse og ting fungerer ikke slik som det skal.
Vi klarer oss helt greit og kommer til et par nesten muligheter, men ingenting å skryte noe videre av. Vi fremstår som veldig stresset og utålmodige de første 45 minuttene, og vi merker at Stryn kommer greit inn i kampen og får den mer som de ønsker. Vi gjør ett bytte midt i første omgang for å se om vi klarer å skape noe mer, men lykkes ikke spesielt godt med det. Det positive er at ikke Stryn skaper så mye heller, de har et par muligheter der det fort kunne blitt både en og to null, men vi har litt flaks og det står derfor null null til pause. I pausen snakkes det mye om arbeidsoppgaver, duellspill og hvordan vi jobber som et lag og vi ser tidlig i andre omgang at vi har lykkes med det, vi har høyt press og styrer kampen fra start, spillet vårt fungerer som vi ønsker og i løpet av de første ti minuttene så har vi skapt flere sjanser og fått 4-5 gode avslutninger på mål. Vi har litt stang ut på de første sjansene, men ser gode tendenser i angrepsspill og vi fungerer veldig bra deffensivt. Målet kommer etter et frispark som blir slått lavt og hardt inn, keeper gir en farlig retur og vi straffer det umiddelbart. Vi fikk det målet vi trengte og styrte kampen slik vi ønsket stort sett hele omgangen. Stryn presset høyt og ble halv farlige de siste minuttene, men de kom aldri til noen store sjanser. Vi viser at vi har en vinnervilje og ett ønske om å spille bra fotball i stort sett hele andre omgangen og det er noe vi tar med oss inn mot kampen mot Sogndal i neste uke.

Alt i alt så gjør vi en meget god figur og vi viser at det er tøft å møte Studentspretten. Vi er et lag som er gode deffensivt og det er få lag som skaper mange sjanser mot oss. Samtidig så skaper vi mye bra offansivt og vi kriger på samtlige deler av banen. Samtlige jenter gjør en god kamp og andre omgangen er noe vi tar med oss videre.

Stryn trenar Halvard Bøe: 
Det var et surt tap etter et irriterande baklengsmål. Det er en jamn kamp mellom to gode lag. Vi er best i første og Spretten er best i andre omgang. Det blir mykje kriging og det blir egentlig ikkje skapt særlig målsjanser i heile kampen.

Tornado Måløy – Sogndal:  

Målet til heimelaget vart scora av: 
Kaja-Malene Hoddevik
Måla til bortelaget vart scora av: 
2*Amalie Hauglund,Vilde Slåen Nornes.

Slutt resultat: 1-3

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser: 

Sogndal trenar Brede Nymark: 
Mi reise til Måløy med liten og ung tropp, men fortsatt er planen 3 poeng heim.
I 1.omg slit mi me å komme igang, mykje rusk, dårlige valg, generelt sett fleire hakk under vårt nivå. Måløy får eit tidleg mål. Mi slit lenge, men på slutten heva mi oss og får 1-1 til pause.
I pausen blir det gjort nokre endringar, som fungerar. Mi heva oss betrakteleg og levera ein omgang som er meget bra. Det tek ei stund før me får ledelsen, men etter det er det ikkje tvil.
For oss er det nesten som me spelar to forskjellige kampar. Totalt sett OK. Nøgde med 3 poeng og 2.omgang, men må heve oss til neste kamp!

Sandane – Vik: 

Målet  til heimelaget vart scora av: 
June Kleppenes Sårheim.
Målet til bortelaget vart scora av: 
Janne Tryti.

Slutt resultat: 1-1.

Lurifax Support fekk følgande kampanalyser:

Sandane trenar Jan Asle Rustøen:
Vi løfter oss mange hakk i denne kampen samalikna med sist helg. Syns vi kontrollerer bra og i dag fungerer midtbana og vi får brukt begge kantane våre slik vi ønsker.
Vi tek ledelsen etter 11 minutter på ein fin overgang, men er litt uoppmerksomme rett etterpå og slepp gjennom ein Vik spelar som scorar fra kort hold.
Vi skapar ein haug med halvsjansar og fleire store sjansar i 2.omgang men Vik forsvarar seg godt inne i boksen og marginane er ikkje heilt på vår side framfor må.
Er ein kamp vi skal vinne dette her, men vi tek med oss vidare at vi spelar ein god kamp med eit veldig ungt lag.

Vik trenar Robert Hovland:  
Me startar veldig bra dei fyrste 15 minuttane og styrer kampen . Så får Sandane scoring, men heldigvis svarar me raskt ved Janne Tryti. Etter det skapar Sandane ein del farlege innlegg frå høgre sida, medan me får ein del overgangar. Diverre tjuvstartar me for lite og då når me ikkje heilt fram. I 2.omg forsett trenden mykje spel på Sandane sin høgrekant og det vert mykje innlegg som me må forsvara oss mot. Forsvaret og keeperen vår les spelet godt og gjer heldigvis at sjansane ikkje vert så store.
Men dei trykker oss godt bakpå. Sentrallinja var solid i denne kampen og alle jentene ofra seg for få med 1 poeng på bortebane.

SPONSORAR LURIFAX SUPPORT:

http://fjordklippfrisor.no/CMS/Default.aspx

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/https://www.facebook.com/intersportsogndal/

http://www.systrening.no/

Bilderesultat for joars trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

three × 1 =