treningskamp: Sogndal – Aalesund.

Dommarteam: 
HD:Tommy Skjerven
AD: Vegard Aa Albertsen
AD: Andreas Ytredal Akse.

Sogndal sin Startsellver: 
Håvard Hetle, Axel Kryger, Igoh Ogbu, Eirik Lereng, Daniel Eid, Sivert Mannsverk, Mathias Blårud, Tomas Totland, Badou, Akor, Andreas Hoven.
Benk: 
Per Magnus Steiring, Sixten Jensen, Tobias Bjørnebye, Mathias Sundberg, Adrian Solberg, Eivind Helgesen og Kristoffer Hoven.

Aalesund sin Startsellver: 
Andreas Lie,Jonas Grønner,Oddbjørn Lie,Fredrik Carlsen,Niklas Castro,Holmbert Fridjonsson,Simen Bolkan Nordli,Jordon Mutch,Ståle Stålinho Sæthre,Jørgen Hatlehol,David Kristjan Olafsson.
Benk:
Enock Mawete, Shaquill Sno, Daniel Leo Gretarsson, Håvard Mork Breivik, Daan Klinkenberg, Markus Seehusen Karlsbakk, Izunna, Isak Dybvik Määttä, Sigurd Haugen. 

Laga er godt i gang med oppvarmingen her på Fosshaugane Campus. Det er perfekte forhold til å spela fotball i dag god temperatur.

Førsteomgang: 
Sogndal som skal sparke i gang oppgjøret her på Fosshaugane Campus. Aalesund fører ball heimelaget ligg fint i ramma. Eid skjermer ballen ut og det blir utspark frå Hetle.

Ikkje så veldig mykje som har skjedd her dei første 10, Er litt ta og føle på kvarandre. Mannsverk setter på tempo og fossar framover blir tatt så det blir frispark til Heimelaget. Men det blir ingen farligheter ut av den Ogbu er på løp men ballen går i klypene på sisteskansen Lie.
Frispark til Bortelaget det er bra slått inn i boks, Hetle kjem ut og boksa men ein Sogndal spelar får seg ein trøkk i den duellen må ha litt behandling. Er komt inn igjen på bana no.
Der sitter den nesten for heimelaget, Eid slår inn i boks Akor er akkurat for sein på den, men Badou kjem skliende inn på bakre men det blir utspark frå Lie.
Olafsson kjem på løp får ballen men han står offside så assistentdommaren vinkar med flagget. Corner til Sogndal blir ikkje det store ut av den, Lereng i duell kjem seg inn foran men han blir rive og slite i endar opp i frispark til Sogndal. Heimelaget tek føringen 1-0 Andreas Hoven får ballen, Lie kjem ut og ballen trilla inn i det åpne målet. Ikkje så veldig mykje som skjer her utpå.

Laga går til pause ved stillingen 1-0 til heimelaget.

Andreomgang: 
Aalesund som skal sparke i gang denne omgangen. Så er me i gang med nye spennande 45 minutter med fotball. Bortelaget litt meir med etter kvilen. Men er framleis 1-0 til heimelaget. Bortelaget fører ball mens heimelaget ligg kompakt og ventar på dei. Corner til Sogndal den er bra slått inn i boks ikkje langt i frå der at det hadde stått 2-0 men forsvaret til Ålesund får rydde opp til slutt.
Bortelaget spela seg fint inn i boksen til heimelaget men det ender opp til slutt med utspark frå Hetle. Akor dreg seg inn i boksen fyrer av Lie får slått til corner. Frispark til Aalesund på midtstreken dei tek det kontrollert.  Corner til Aalesund den går over alt og alle til utspark frå Hetle. Frispark til Bortelaget like utafor 16m det blir ikkje noke skummelt ut av det forsvaret til heimelaget får rydda vekk. Akor kjem aleine med Lie men får ikkje tredt ballen forbi han.  Frispark til Sogndal men det går over alt og alle.
Der var det slutt, Sogndal vinner 1-0 over Aalesund.
No venter ei veka fri for laget i Saftbygda før det blir ny kamp borte mot Hamkam på Briskeby stadion den 20 juni.

Lurifax Support fekk følgjande videointervju: 

Lurifax Support sine samarbeidspartnere er: 

https://www.facebook.com/indresognbil/?ref=br_rs 


https://www.facebook.com/dugnadstoppen/

http://www.amfi.no/kjopesentre/amfi-sogningen/ 


https://www.gasta.no/
https://www.facebook.com/gastadesign/
Bilderesultat for joar solberg trafikkskule
http://www.solberg-trafikkskule.no/

https://www.instagram.com/intersport_sogndal_/
http://https://www.facebook.com/intersportsogndal/?fb_dtsg_ag=Ady09YX9OtQI2bHKBtQcFM5CcQRZ6W54IAeMQZJCu2m79w%3AAdzPOpv-y2IT4ivBmCKKD3AoqH1m1C2S2Dfm_n7j9P6oVQ


http://http://www.systrening.no/


https://www.facebook.com/Kafé-Krydder-219557774727418/ 


https://fjordklippfrisor.no/

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

15 + eighteen =